Keçiboynuzu tozu - Jelleştirici, stabilizatör, diyet lifi kaynağı
Johannisbrot çekirdek unu, Johannisbrot ağacının tohumlarından elde edilir ve doğal bir kıvam artırıcıdır. Gıda endüstrisi, sayısız avantajı nedeniyle bunu uzun zamandır kullanmaktadır. Şimdi de son kullanıcıların ev mutfaklarını fethetmektedir.
Bu süper gıda, vegan mutfağına mükemmel bir şekilde entegre edilebilir, yumurta ve jelatin yerine kolayca kullanılabilir. Yağ ve su gibi sıvıları, nişastadan çok daha güçlü bir şekilde bağlar. Sporcular ve güç sporcuları, çok düşük kalorili olduğu ve ayrıca yüzde beş protein içerdiği için Johannisbrot çekirdek ununu pişirme yardımcı maddesi olarak kullanmaktadır. Baklagilin diğer harika bileşenleri arasında pektin, B vitaminleri, ikincil bitki bileşenleri ve mineraller bulunmaktadır. Johannisbrot çekirdek unumuz, organik ürünler için onaylıdır.
Ürün özellikleri: Glutensiz, Laktozsuz, Vegan
Gıda etiketlemesi: E 410